Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک فعال دانشجویی گفت: در این شرایط فشار مالی شدیدی بر دوش خانواده های کم بضاعت وجود دارد که دلیل این امر قرنطینه های خانگی و تعطیل بودن کسب و کارهاست که لغو چند ماهه مالیات برای کسب و کارهای تعطیل شده می تواند به آنها کمک کند.

مریم یزدانی فعال دانشجویی و قائم مقام آموزش انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج در گفت‌وگو با خبرنگار تشکل‌های دانشگاهی خبرگزاری فارس، گفت: در روزهای اخیر جهان  درگیر ویروس کرونا (کووید۱۹)، است که این بیماری با فراگیری بالا هم اکنون در حال پیشروی در جهان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یزدانی افزود: باتوجه به اینکه چین منشا اولیه کرونا ویروس جدید بود ولی آمار جهانی نشان دهنده ابتلا و مرگ افراد زیادی در قاره اروپا و آمریکاست. باید گفت این بیماری نسبت به موارد ابتلا موارد مرگ کمتری دارد اما به علت ابتلای فراگیر و پاندمیک هرروزه افراد زیادی در تمام جوامع جان خودشان را از دست می‌دهند.

قائم مقام آموزش انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج افزود: طبق خبرها در همه کشورهای مبتلا کمبود لوازم بهداشتی  مشهود است که با قرنطینه های جدی هنوز به کنترل این بیماری نرسیده اند و جالبتر آنکه در برخی کشور ها مواد غذایی نیز با کمبود مواجه شد. در این شرایط کشور ما،ایران از این مسئله مستثنی نیست.

این فعال دانشجویی تاکید کرد: با یک تفاوت که باید خداوند را شاکر باشیم که دین اسلام دین پاکی ها و زیبایی هاست و در کشور ما قوانین خاصی در زمینه مواد غذایی مصرفی مطابق با دین اسلام وجود دارد، همچنین در همه شرایط از سوی پیامبر و ائمه اطهار رعایت بهداشت شخصی و عمومی توصیه شده است. شاید اگر توصیه های اسلامی در تمامی کشورها رعایت می شد امروزه حتی شاهد بروز این بیماری هم نبودیم.

وی گفت: در شرایط پیش آمده و ورود بیماری به کشورمان اجرای قوانین فاصله گذاری اجتماعی و ممنوعیت ترددات جاده‌ای اثر مثبتی بر کنترل این بیماری خواهد داشت. از سوی دیگر نسبت به روزهای اولیه تجهیزات از قبیل ماسک و دستکش برای عموم مردم و وسایل حفاظتی مخصوص برای کادر درمان بیشتر از قبل در دسترس است.

یزدانی تصریح کرد: در این شرایط فشار مالی شدیدی بر دوش خانواده های کم بضاعت وجود دارد، که دلیل این امر قرنطینه های خانگی و تعطیل بودن کسب و کارها است.در همین راستا باید توجه ویژه ای به این افراد داشت. از طرفی پیشنهاد لغو چند ماهه مالیات برای کسب و کارهای تعطیل شده و از طرف دیگر کاهش یا حذف مالیات بر ارزش افزوده تولیدات داخل فروشگاه های اینترنتی را می کنیم. 

وی گفت: شاید کمک معیشتی به قشر های بی درآمد، مسکن خوبی برای حال این روز های خانواده های عزیز کشورمان باشد. امیدواریم با همکاری مردم با کادر درمان آن و نهادهای دولتی روند نزولی این ابتلا به این ویروس را در اوایل تابستان داشته باشیم. 

قائم مقام آموزش انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج اظهار داشت: اما در این شرایط بحرانی متاسفانه اخبار هجو و غیر معتبر ذهن و روح مردم را را تحت تاثیر قرار داده است. افراد جامعه فشار روانی شدیدی را تجربه می‌کنند که با این اخبار ضد و نقیض در این شرایط این مشکل شدیدتر می شود.

وی افزود: ضمن پیشنهاد به مردم برای پیگیری اخبار بهداشتی و سلامت از صدا و سیما، رسانه‌ها و خبرگزاری های رسمی و سایت وزارت بهداشت از مردم  خواستاریم با مدیریت استرس خود، به سیستم ایمنی خود آسیب نزنند و دوم اینکه با مدیریت درست شرایط و رعایت صحیح موارد و اصول بهداشتی به سلامت خود کمک کند‌.

یزدانی تاکید کرد: از جمله موارد دیگر که در شرایط کنونی قشر نخبگان را نگران کرده است و وضعیت تحصیلی مدارس و دانشگاه ها است. پیش از کرونا، ایران در زمینه آموزش مجازی فعالیت گسترده نداشته است اما در بعضی از مراکز خصوصا مراکز دانشگاهی شاهد آموزش های مجازی و آنلاین بوده ایم. درشرایط فعلی دانشگاه های علوم پزشکی با این مسئله مشکل زیادی دارند، مشکلات پیش آمده شامل دو بخش است: بخش اول برگزاری کلاسهای تئوری و بخش دوم کلاسهای بالین.

این فعال دانشجویی تاکید کرد: آموزش مجازی کلاسهای بالین با امکانات فعلی امکان پذیر نیست و طبق بخشنامه های صادر شده این بخش از آموزش دانشگاهی تابستان برگزار خواهد شد، در این خصوص نیز دانشگاه ها باید کرونا را همچنان به عنوان هشدار جدی تلقی کنند و وارد مباحث پشتیبانی جدی از دانشجویان در بالین شوند بیمه حداقل کاریست که دانشگاه ها باید در آموزش بالینی دانشجویان مد نظر قرار بدهند. 

وی ادامه داد: اما در خصوص آموزش مجازی کلاس های تئوری که بخش مشترک تمام دانشگاههاست مشکلات عدیده ای وجود دارد یکی از این مشکلات سرعت پایین اینترنت و سخت بودن ارتباطات است که متاسفانه در این خصوص تدبیری اندیشیده نشده که در این راستا تخفیف اینترنت دانشجویی و یا رایگان کردن هاست های تحصیل مجازی یکی از پیشنهادات جمع دانشجویی است. 

وی آغاز به کار سایت آموزش های مجازی دانشگاه آزاد را به عنوان فعالیت های مثبت این دانشگاه عنوان کرد و گفت: اما باز هم این مسئله که کیفیت این کلاس ها با شهریه دریافتی از دانشجویان مطابقت دارد یا نه امری مجهول است. از دیدگاه دانشجو و خانواده ها و نیز غالب کارشناسان شهریه ای که برای تحصیل حضوری توسط مراکز  آموزشی همچون دانشگاه آزاد از دانشجویان دریافت شده به مراتب بیشتر از تحصیل مجازی است و باتوجه به وضع اقتصادی پسا کرونا فشار مضاعفی بر دوش خانواده های دانشجویان رشته های علوم پزشکی، مراکز شهریه پرداز وارد می شود.

وی اظهار داشت: از حسن نیت مسئولین دانشگاه آزاد اسلامی مبنی بر مبارزه با ویروس منحوس کرونا و دغدغه آموزشی تشکر می کنیم، همچنین امید است با افزایش زمینه ها و پایه های آموزش مجازی در سال های آینده و پس از برطرف شدن این مشکل، یعنی بیماری کرونا مقدور شود که برای کاهش ترافیک، آلودگی و کاهش هزینه های آموزشی، بخشی از کلاس های تئوری با کیفیت برابر با کلاس های حضوری و حتی بیشتر به صورت مجازی برگزار شود، اما خواستار بررسی شهریه هایی که مطابق تحصیل حضوری پرداخت شده و دانشجو نیز تعهدی برای تحصیل مجازی در شرایط بحران به دانشگاه نداده، عودت مابه التفاوت این دونوع تحصیل مسلما حق دانشجو و وظیفه دانشگاه آزاد اسلامی است.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: دانشجویان مالیات دانشگاه آزاد آموزش دانشگاه آزاد اسلامی فعال دانشجویی آموزش مجازی خانواده ها دانشگاه ها کلاس ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۶۷۱۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دهه سرآمدی آموزش فرصت مغتنمی برای ادای احترام به پیشگامان ساحت تولید و نشر معرفت و حکمت است

معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در پیام تبریکی به مناسبت دهه سرآمدی آموزش، این دهه را فرصت مغتنمی دانست تا به ساحت آموزش که ساحت تولید و نشر معرفت و حکمت است، ادای احترام کنیم و تلاش‌های پیشگامان این عرصه را قدر بنهیم.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، متن پیام تبریک قاسم عموعابدینی به شرح زیر است:

خدمت‌رسانی به جامعه، فرهنگ‌سازی و توسعۀ حرفه‌ای تدریس از جمله اهداف راهبردی دانشگاه‌های موفق دنیاست. جایگاه والای ایران در کسب دستاورد‌های علمی، مرهون تلاش‌های عالمانه و متعهدانه اعضای هیئت علمی و یاوران علمی است که روشنی‌بخش مسیر اعتلای دانایی و فرهیختگی‌اند. بخش اعظم این تلاش‌ها در کلاس‌های درس که سنگر اصلی خدمت‌رسانی اساتید است، در تعامل اثربخش با دانشجویان رقم می‌خورد.

دهه سرآمدی آموزش فرصت مغتنمی است تا به ساحت آموزش که ساحت تولید و نشر معرفت و حکمت است، ادای احترام کنیم و تلاش‌های پیشگامان این عرصه را قدر بنهیم. توجه به کیفیت در آموزش عالی از لوازم نقش‌آفرینی دانشگاه‌ها در شکل‌گیری تمدن نوین اسلامی است و همت ستودنی و کوشش خستگی‌ناپذیر بزرگ‌مردان و زنانی که طلایه‌داران علم‌آموزی و معرفت‌افزایی هستند، در تحقق دانشگاه حکمت‌بنیان و تمدن‌آفرین نقشی مهم و غیر قابل انکار دارد.

در دانشگاه ها، اساتید نه تنها از آثار علمِ آموزش، بهره‌مند هستند، بلکه در تولید آن مشارکت دارند و تولید این دانش منحصر به متخصصان آموزش نیست. تحقق دانشگاه تمدن‌ساز و حکمت‌بنیان و تحقق مرجعیت علمی و سرآمدی جهانی آموزش، نیازمند توجه جدی به مقولۀ آموزش است و بر این اساس رویکرد برنامه‌محوری، استادمحوری، شاگردپروری و اخلاق‌مداری در کانون توجه نظام آموزش عالی کشور بر اساس برنامه هفتم توسعه قرار دارد.

معاونت آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، با تأکید بر نقش مهم اساتید در این مسیر، انتخاب سرآمدان آموزشی را مورد توجه قرار داده است. دهه سرآمدی آموزش در سال ۱۴۰۳ با شعار «سرآمدی آموزشی، هدفمندی و مردمی‌سازی آموزش» از هشتم تا هفدهم اردیبهشت ماه در دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور با هدف تبیین جایگاه والای آموزش و تقدیر و تجلیل از سرآمدان آموزشی در دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور برگزار می‌شود.

در پایان، با تبریک دهۀ سرآمدی به همه تلاشگران عرصه آموزش در دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور، بر عهد خود، که حمایت همه‌جانبه از توسعه کیفی، نیازمحوری و مبتنی بر دانایی فرایند آموزشی است، تأکید می‌کنم و از همه دست‌اندرکاران برای برگزاری هر چه با شکوه‌تر این مراسم دعوت می‌نمایم.

دیگر خبرها

  • لزوم هدایت درست انتخاب رشته دانش آموزان در دانشگاه‌
  • دانشگاه بنگاه اقتصادی نیست/ لزوم تولید دانش کاربردی برای تبدیل به سرمایه
  • کلاس تمام دانشگاه امروز به مدت ۲ ساعت تعطیل شد
  • لزوم جریان یافتن مردم سالاری دینی در محلات
  • نقش مؤثر دانشجویان در فرآیند جهاد تبیین با بهره‌گیری از ظرفیت‌ فضای مجازی
  • آمادگی دانشگاه آزاد برای همکاری با صنعت
  • سروری‌مجد: مدارس عالی مهارتی برای رفع نیاز صنایع تأسیس می‌شوند
  • دیدگاه یک استاد دانشگاه درباره تعطیلی جمعه و شنبه
  • دانشجویان سال سوم دانشگاه‌ها، بورسیه دانشگاه فرهنگیان می‌شوند
  • دهه سرآمدی آموزش فرصت مغتنمی برای ادای احترام به پیشگامان ساحت تولید و نشر معرفت و حکمت است